Διεθνείς Εκθέσεις
INFACOMA 2017
Συμμετοχή της εταιρίας INTERMETAL A.B.E.E στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών, Μονωτικών-Κουφωμάτων-Ειδών Υγιεινής, Προκατασκευών & Τεχνολογίας Ιnfacoma Athens 2017.
Η εταιρία μας παρουσίασε τις νέες σειρές προϊόντων της. Συγκεκριμένα παρουσιάσαμε τη σειρά INAL για σταθερά χωρίσματα “Elegance”σε συνδυασμό με κάσα για γυάλινη πόρτα, την σειρά INAL “Cubo”  για σταθερά κρύσταλλα & γυάλινα χωρίσματα και το νέο προφίλ βάσης στήριξης κρυστάλλων για μπαλκόνια INAL Β1780 με την νέα πατέντα της εταιρίας μας για ρυθμιζόμενη ευθυγράμμιση των κρυστάλλων.
Επίσης παρουσιάσαμε τις σειρές πτυσσόμενων και συρόμενων συστημάτων ΙΝΑL FLEXIBLE GLASS DOOR SYSTEMS, ΙΝΑL SLIDING GLASS DOOR SYSTEMS και τον Υδραυλικό Μεντεσέ Επαναφοράς Γυάλινων Θυρών INAL NOSCAVO που καταργεί τον υποδαπέδιο μηχανισμό επαναφοράς, καθώς και την πλήρη γκάμα των εξαρτημάτων στήριξης υαλοπινάκων, θυρών και συστημάτων κουπαστής.
 
BAU 2017
Συμμετοχή της εταιρίας INTERMETAL A.B.E.E στη Διεθνή Έκθεση Οικοδομικών Υλικών & Κατασκευών BAU 2017 που διεξήχθη στο Μόναχο Γερμανίας.
Η εταιρία μας παρουσίασε τα νέα της προϊόντα συγκεκριμένα παρουσιάσαμε τη σειρά INAL “Elegance” για σταθερά χωρίσματα σε συνδυασμό με κάσα για γυάλινη πόρτα, την σειρά INAL “Cubo”  για σταθερά κρύσταλλα & γυάλινα χωρίσματα και το νέο προφίλ βάσης στήριξης κρυστάλλων για μπαλκόνια INAL Β1780 με την νέα πατέντα της εταιρίας μας για ρυθμιζόμενη ευθυγράμμιση των κρυστάλλων.
Επίσης παρουσιάσαμε τις σειρές πτυσσόμενων και συρόμενων συστημάτων ΙΝΑL FLEXIBLE GLASS DOOR SYSTEMS, ΙΝΑL SLIDING GLASS DOOR SYSTEMS και τον Υδραυλικό Μεντεσέ Επαναφοράς Γυάλινων Θυρών INAL NOSCAVO που καταργεί τον υποδαπέδιο μηχανισμό επαναφοράς.
 
GLASSTEC 2016
H εταιρία INTERMETAL A.B.E.E, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση GLASSTEC 2016  στο Ντίσελντορφ Γερμανίας. Παρουσιάστηκαν τα ΝΕΑ καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας, η σειρά με τα εντυπωσιακά πτυσσόμενα και συρόμενα συστήματα γυάλινης πόρτας ΙΝΑL FLEXIBLE GLASS DOOR SYSTEMS, ΙΝΑL SLIDING GLASS DOOR SYSTEMS καθώς και ο Υδραυλικός Μεντεσές Επαναφοράς Γυάλινων Θυρών INAL "NOSCAVO" που καταργεί τον υποδαπέδιο μηχανισμό επαναφοράς. Παρουσιάστηκε επίσης και η πλήρης γκάμα των εξαρτημάτων στήριξης υαλοπινάκων, θυρών, συστημάτων κουπαστής και στηριγμάτων γυάλινων μπαλκονιών ΙNAL.
 
BAU 2015
H εταιρία INTERMETAL A.B.E.E, συμμετείχε και πάλι στη Διεθνή Έκθεση Οικοδομικών Υλικών & Κατασκευών BAU 2015 που διεξήχθη στο Μόναχο Γερμανίας. Παρουσιάστηκαν τα ΝΕΑ πρωτοποριακά Πτυσσόμενα Συστήματα με Πλαίσιο ΙΝΑL FRP-75H/EL [Ηλεκτροκίνητο], και ΙΝΑL FRP-Ε75H/Μ [Χειροκίνητο]. Επίσης παρουσιάστηκαν ο Υδραυλικός Μεντεσές Επαναφοράς Γυάλινων Θυρών INAL "NOSCAVO" που καταργεί τον υποδαπέδιο μηχανισμό επαναφοράς, όλη η σειρά με τα εντυπωσιακά πτυσσόμενα και συρόμενα συστήματα γυάλινης πόρτας ΙΝΑL καθώς και η πλήρης γκάμα των εξαρτημάτων στήριξης υαλοπινάκων, θυρών, συστημάτων κουπαστής και στηριγμάτων γυάλινων μπαλκονιών ΙNAL.
GLASSTECH 2014
H εταιρία INTERMETAL A.B.E.E, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση GLASSTEC 2014 στο Ντίσελντορφ Γερμανίας. Παρουσιάστηκαν τα ΝΕΑ καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας, η σειρά με τις Πτυσσόμενες με Πλαίσιο Γυάλινες Πόρτες INAL FRP-75H/EL [Ηλεκτροκίνητη], FRP-Ε75H/Μ και FRP-Μ75H/Μ [Χειροκίνητες] καθώς και ο Υδραυλικός Μεντεσές Επαναφοράς Γυάλινων Θυρών INAL "NOSCAVO" που καταργεί τον υποδαπέδιο μηχανισμό επαναφοράς. Επίσης παρουσιάστηκε όλη η σειρά με τα εντυπωσιακά πτυσσόμενα και συρόμενα συστήματα γυάλινης πόρτας ΙΝΑL συμπεριλαμβανομένης και της νέας PR200ΝΕW και η πλήρης γκάμα των εξαρτημάτων στήριξης υαλοπινάκων, θυρών, συστημάτων κουπαστής και στηριγμάτων γυάλινων μπαλκονιών ΙNAL.
BULGARIA - BUILDING WEEK 2013
H INTERMETAL A.B.E.E. συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση ΒULDING WEEK 2013, που διεξήχθη στη Σόφια. Παρουσιάστηκαν κυρίως η ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων γυαλιού, τα ανοξείδωτα εξαρτήματα σημειακής στήριξης Planishphere και τα νέα εξαρτήματα κουπαστής και στηθαίων.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ BAU 2013
H εταιρία μας, INTERMETAL A.B.E.E, συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Οικοδομικών Υλικών και Κατασκευών BAU 2013 στο Μόναχο Γερμανίας. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας εντυπωσιαστήκαν από την παρουσίαση των ΝΕΩΝ καινοτόμων προϊόντων μας όπως, το νέο Ηλεκτροκίνητο Γυάλινο Πτυσσόμενο Συστήμα INAL FRP-M75H/EL, τον Υδραυλικό Μεντεσές Επαναφοράς Γυάλινων Θυρών INAL "NOSCAVO" που καταργεί τον υποδαπέδιο μηχανισμό επαναφοράς και όλη την σειρά με τα εντυπωσιακά πτυσσόμενα και συρόμενα συστήματα γυάλινης πόρτας ΙΝΑL. Επίσης παρουσιάστηκε η γκάμα των εξαρτημάτων στήριξης υαλοπινάκων, θυρών, συστημάτων κουπαστής και στηριγμάτων γυάλινων μπαλκονιών ΙNAL.
GLASSTEC DUSSELDORF 2012
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή μας στη Διεθνή έκθεση Γυαλιού “Glasstec- 2012” στο Dusseldorf της Γερμανίας. Η εταιρία μας εντυπωσίασε τους επισκέπτες και τους πελάτες της, με την παρουσίαση δύο νέων καινοτόμων προϊόντων για πρώτη φόρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Του νέου Αυτόματου Πτυσσόμενου Συστήματος INAL FRP-M75H/AUTO, το οποίο σχολιάστηκε ως το πιο πρωτοποριακό νέο προϊόν από τους επισκέπτες μας και του Υδραυλικού Μεντεσέ Επαναφοράς INAL "NOSCAVO" που καταργεί τον υποδαπέδιο μηχανισμό επαναφοράς των γυάλινων θυρών. Επίσης παρουσιάστηκε η πλήρης γκάμα διαφορετικών συστημάτων πτυσσόμενης και συρόμενης πόρτας ΙΝΑL και τις σειρές εξαρτημάτων στήριξης υαλοπινάκων, θυρών, συστημάτων κουπαστής και στηριγμάτων γυάλινων μπαλκονιών.
CARTHAGE TUNISIA 2012
Ενθαρρυντικά μηνύματα από τη συμμετοχή της εταιρίας μας στην έκθεση CARTHAGE στην Τυνησία. Έντονο ενδιαφέρον από κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και ιδιώτες που επισκέφτηκαν το περίπτερό μας. Η εξειδίκευσή μας στον κλάδο των εξαρτημάτων και συστημάτων για το κρύσταλλο, φαντάζει ως η πιο αξιόπιστη λύση για τις κατασκευές που γίνονται στην χώρα.
BIG5 SHOW SAUDI ARABIA 2012
Στα πλαίσια της προσπάθειας για περαιτέρω διείσδυση στην αγορά της Μέσης Ανατολής, η εταιρία μας συμμετείχε στην διεθνή έκθεση BIG5 SHOW Saudi Arabia. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Ελληνικής παραγωγής, υψηλής ποιότητας προϊόντα μας. Πιστοποιημένα, ασφαλή και με όλες τις προδιαγραφές που ζητούνται σε αυτή την πολύ απαιτητική αγορά.
BIG5 SHOW DUBAI 2011
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση στη Μέση Ανατολή η οποία διοργανώθηκε στο Dubai. Δυναμική παρουσία της εταιρείας μας και ενθουσιώδης ανταπόκριση των επισκεπτών, με παρουσίαση του βελτιωμένου συστήματος πτυσσόμενων φύλλων με διπλό κρύσταλλο και της ολοκληρωμένης σειράς εξαρτημάτων γυαλιού και συστημάτων κουπαστής.
MOSBUILD MOSCOW 2011
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το περίπτερο της INTERMETAL ΑΒΕΕ στους επισκέπτες της MOSBUILD που διεξάχθηκε στην Μόσχα. Οι πτυσσόμενες πόρτες INAL για μια ακόμη φορά αποτέλεσαν αντικείμενο συζητήσεων μεταξύ επισκεπτών αλλά και εκθετών. Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι μια Ελληνική εταιρία διαθέτει τόσο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, με υψηλά στάνταρ ποιότητας.
BAKUBUILD 2011
Μεγάλη επιτυχία στην συμμετοχή της ΙΝΤΕRMETAL ABEE στη διεθνή έκθεση κατασκευών που διοργανώθηκε στο Baku του Azerbaijan. Υπήρξε πολύ ενδιαφέρον για τα πτυσσόμενες πόρτες INAL με τους επισκέπτες να ενθουσιάζονται από την πληρότητα και την ποιότητα των συστημάτων.
BULGARIA BUILDING WEEK 2011
Σημαντική παρουσία και στην έκθεση Bulgaria Building Week που διοργανώθηκε στην Σόφια. Η εταιρεία παρουσίασε κυρίως την ολοκληρωμένη σειρά εξαρτημάτων γυαλιού, τα ανοξείδωτα εξαρτήματα σημειακής στήριξης Planisphere και τα νέα εξαρτήματα κουπαστής και στηθαίων.
GLASSTEC DUSSELDORF 2010
Θερμά σχόλια απέσπασε η επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας μας, από διοργανωτές και επισκέπτες, με ανανεωμένο και εμπλουτισμένο περίπτερο. Στην έκθεση αυτή παρουσιάστηκε για πρώτη φόρα ο Υδραυλικός Μεντεσές Επαναφοράς NOSCAVO. Επίσης παρουσιάστηκαν δέκα διαφορετικά συστήματα πτυσσόμενης πόρτας, μια από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές παγκοσμίως.
XENIA 2009
Πρώτη παρουσία στη Διεθνή έκθεση XENIA με σκοπό την ανάδειξη του brand name INAL στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.
Επίδειξη της σειράς ανοξείδωτων εξαρτημάτων PLANISPHERE και της νέας γκάμας στηριγμάτων κουπαστής και μπαλκονιών.
GLASSTEC DUSSELDORF 2008
Επίσημη παρουσίαση των πτυσσόμενων συστημάτων Do it Yourself και επίδειξη μονταρίσματος από ειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας on site. Προβολή της ολοκληρωμένης σειράς εξαρτημάτων γυαλιού και των ανοξείδωτων εξαρτημάτων τύπου Spider.
GLASSTEC DUSSELDORF 2006
Επιβλητική εμφάνιση με εντυπωσιακό περίπτερο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών που απέσπασε θετικά σχόλια ακόμη και από τους ανταγωνιστές της εταιρείας. Πρώτη παρουσίαση της ανανεωμένης περιστρεφόμενης και της αυτόματης συρόμενης πόρτας.
Copyright © 2012 INTERMETAL A.B.E.E.  All Rights reserved Όροι Χρήσης      Προσωπικά δεδομένα Κατασκευή ιστοσελίδων Websitehouse